CPM ProMediere participă la Primul Forum Național în Domeniul Medierii în Republica Moldova

Azi a avut loc Primul Forum Național în Domeniul Medierii în Republica Moldova. Evenimentul a fost desfășurat în parteneriat de către Ministerul Justiției, Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, Centrul pentru Soluționarea Eficientă a Disputelor.

Agenda Forumului ține de diverse subiecte relevante privind medierea și căile de promovare a acesteia – “Promovarea domeniului medierii în Moldova. Care sunt perspectivele medierii?”; “Aplicarea medierii: Lecții de învățat”; “Sunt actorii sectorului justiției pregătiți pentru aplicarea medierii?”; “Noile directive în promovarea medierii”; “Strategia de promovare a medierii la nivel național”.

Atmosfera interactivă și participarea experților internaționali a contribuit la discuții productive privind instituția medierii, aspecte practice privind aplicarea medierii, mijloace și metode moderne de promovare a medierii, experiența europeană în domeniul medierii, etc.

Acest eveniment este deosebit de important deoarece pune fundament pentru ulterioarele contribuții privind promovarea serviciilor de mediere dar și crearea unui cadru de comunicare și schimb de experiență atît între mediatori cît și profesioniștii din sectorul justiției privind aplicarea medierii.

Noi expunem diversa activitate de promovare pe care o desfășurăm începînd cu anul trecut privind promovarea medierii. Prin activitățile noastre dorim să aducem medierea mai aproape de oamenii astfel încăt servicile de mediere să fie cunoscute și utilizate de oamenii în conflict. Mai multe despre implicarea nostră puteți afla din prezentarea atașată.

Deschiderea Forumului Național în Domeniul Medierii în Republica Moldova poate fi accesată pe acest link

https://www.privesc.eu/Arhiva/55103/Deschiderea-forumului-national-in-domeniul-medierii-din-Republica-Moldova

Prezentarea nostră poate fi accesată aici Prezentare CPM ProMediere

ivanov-page-001ivanov-page-002ivanov-page-003ivanov-page-004ivanov-page-005ivanov-page-006ivanov-page-007ivanov-page-008ivanov-page-009ivanov-page-010ivanov-page-011ivanov-page-012ivanov-page-013ivanov-page-014ivanov-page-015


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: